Skip to content
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Recipes By Mesimeri
Tomahawk MESIMERI
Tomahawk με μανιτάρια Shitake, μανιτάρια King Oyster, σάλτσα Chimichurri και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI.
ΥΛΙΚΑ:
1 Tomahawk
2 μανιτάρια Shitake
2 μανιτάρια King Oyster
Φρέσκο θυμάρι
Για το Chimichurri (τσιμιτσούρι):
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI
50 γρ. μαϊντανό
50 γρ. φρέσκα ρίγανη
50 γρ. φρέσκο θυμάρι
50 γρ. ξύδι λευκό
5 γρ. μπούκοβο
50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι
Ανθός αλατιού
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφήνουμε την μπριζόλα μας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε κατά προτίμηση.
Ψήνουμε και το μανιτάρια στην σχάρα.
Για το Chimichurri παίρνουμε όλα τα μυρωδικά, τα ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το ξύδι, το αλάτι και το MESIMERI EVOO.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο την μπριζόλα και τα μανιτάρια και ρίχνουμε από πάνω το Chimichurri.
Αγόρασε τώρα το MESIMERI,
φτιάξε τη συνταγή και μοιράσου τη μαζί μας στα social media
Buy Now
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
WANT
10% OFF?
Subscribe to our newsletter,
and receive 10% off your first order
Email
Submit