Πολιτική Επιστροφών

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ–ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πώς γίνεται η επιστροφή

Σκοπός της εταιρείας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI TREES AND FRUITS” είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, που περιγράφεται αναλυτικά στη συνέχεια και να επιστρέψετε τα προϊόντα εφόσον τηρήσετε την ακόλουθη διαδικασία.

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που εσείς ή ένα τρίτο υποδεικνυόμενο από εσάς πρόσωπο, παρέλαβε τα προϊόντα και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων.

Αναλυτικότερα, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία. Τα έξοδα επιστεροφής επιβαρύνουν εξ’ ολοκήρου τον πελάτη.

Εντός της παραπάνω προθεσμίας οφείλετε να ενημερώσετε την εταιρία, (είτε με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mesimeri.com στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά στο +306944882723.

Η εταιρία “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI TREES AND FRUITS” δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια. Να γίνει κατανοητό ότι δεχόμαστε μόνο προϊόντα που αγοράστηκαν από το  mesimeri.gr ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Αλλαγή Είδους

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.

Αν επιθυμείτε να γίνει αλλαγή εμπορεύματος που αγοράστηκε από την εταιρεία ‘ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI TREES AND FRUITS’ παρακαλώ παρακαλούμε καλέστε στο +306944882723 ή στείλτε μας e-mail στο info@mesimeri.gr.

Επιστροφή Χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική/χρεωστική κάρτα, λογαριασμό PayPal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI TREES AND FRUITS δεν ευθύνεται για τυχόν έξοδα εισερχόμενων εμβασμάτων της εκάστοτε τράπεζας του παραλήπτη.

Περιορισμοί

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Εσείς φέρετε την ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των προϊόντων, που θα προκύψει από τον δικό σας ακατάλληλο χειρισμό. Κατά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα προβεί σε έλεγχο της κατάστασης αυτών. Η ποιότητα της επανασυσκευασίας του προϊόντος αποτελεί δική σας ευθύνη.

Δικαιούμαστε σε κάθε περίπτωση να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων, μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα και ελέγξουμε την κατάσταση τους, η οποία θα πρέπει να είναι άριστη, όπως ήταν κατά την αποστολή τους.

Η εταιρία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI TREES AND FRUITS” διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται  λεπτομερώς online καθώς και τις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

 Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους. Επίσης δεν γίνονται επιστροφές σε προϊόντα από χώρες της Ε.Ε.

WANT

10% OFF?

Subscribe to our newsletter,
and receive 10% off your first order