Skip to content
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Recipes By Mesimeri
Portobello στον ίσκιο του μεσημεριού
Μανιτάρι Portobello με παστό Μάνης, blue cheese, θυμάρι, σκόρδο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI
ΥΛΙΚΑ:
2 τμχ μανιτάρια portobello
100 γρ παστό
100 γρ blue cheese
2 σκελίδες σκόρδο
Θυμάρι
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο MESIMERI
Φασκόμηλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μαρινάρουμε ένα μεγάλο μανιτάρι αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, θυμάρι και λάδι.
Το ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου για 5΄.
Κόβουμε το παστό σε κύβους και το τοποθετούμε επάνω στο μανιτάρι.
Προσθέτουμε το blue cheese και το φασκόμηλο και ψήνουμε για 5’ ακόμη.
Σερβίρουμε με φρέσκο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI.
Αγόρασε τώρα το MESIMERI,
φτιάξε τη συνταγή και μοιράσου τη μαζί μας στα social media
Buy Now
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
WANT
10% OFF?
Subscribe to our newsletter,
and receive 10% off your first order
Email
Submit