Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το mesimeri.gr δέχεται πληρωμές με χρεωστική / πιστωτική κάρτα, PayPal και τραπεζική κατάθεση.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα, αποδεκτές κάρτες είναι όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών
πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο
κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας
μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου
κλειδιού.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό της κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα on line ασφαλείας. Η χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων.  Η εταιρία “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI TREES AND FRUITS”  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών της μέσω των καρτών της και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Κάθε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας SSL που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στον Ιστότοπό μας ελέγχονται και αξιολογούνται από το ίδρυμα πληρωμών Stripe Payments. Για όλες τις συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, είστε ασφαλισμένοι από το ίδρυμα πληρωμών Stripe Payments. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποθηκεύονται καθόλου στοιχεία καρτών ή συναλλαγών, παρά μόνο η αναφορά προς την συναλλαγή που έγινε.

Πληρωμή μέσω Τραπεζικής κατάθεσης

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Με κατάθεση σε φυσικό κατάστημα Alpha Bank ή μέσω e-banking. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο +302721021639 ή στείλτε μας e-mail στο info@mesimeri.gr για την ολοκλήρωση της κατάθεσης. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Το ηλεκτρονικό κατάστημα mesimeri.gr δέχεται πληρωμές μέσω του ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος της PayPal.

Έκδοση απόδειξης λιανικής ή τομολογίου

Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης απόδειξης λιανικής ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες. Αν θέλετε να εκδόσουμε τιμολόγιο συμπληρώστε  στα σχόλια της παραγγελίας, τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. 
Για διευκρινησεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +302721021639 ή το e-mail info@mesimeri.gr.

Ασφάλεια Πληρωμών

Η εταιρεία ‘ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI AND FRUITS” δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.

Η εταιρεία “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI AND FRUITS” δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Η εταιρεία “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MESIMERI AND FRUITS” δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, worms, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.

WANT

10% OFF?

Subscribe to our newsletter,
and receive 10% off your first order