Baby πατάτες με σύγκλινο Μάνης, φιλέτο πορτοκαλιού, πατέ ελιάς, τζατζίκι από μάραθο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI.
ΥΛΙΚΑ:
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI
1 κιλό πατάτες baby
100 γρ. σύγκλινο Μάνης
Φιλέτο πορτοκάλι
Θυμάρι φρέσκο
Ανθός Αλατιού
4 ελιές
Πατέ Ελιάς
Τζατζίκι Μαραθόριζας
Για το τζατζίκι Μαραθόριζας:
500 γρ. γιαούρτι
20 ml ούζο
1 μέτρια μαραθόριζα τριμμένη
Χυμό από 1 λάιμ
Φύλλα μάραθου ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για την πατατοσαλάτα:
Βράζουμε τις baby πατάτες.
Αφού βράσουν τις βάζουμε σε ένα πιάτο σε ακανόνιστα κομμάτια και έπειτα τοποθετούμε το πάτε ελιάς, φιλέτο πορτοκαλιού, σύγκλινο, αλάτι, πιπέρι, MESIMERI EVOO, τις ελιές, φρέσκο θυμάρι και στην κορυφή το τζατζίκι μαραθόριζας.
Για το τζατζίκι Μαραθόριζας:
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, 1 μαραθόριζα τριμμένη, ούζο, αλάτι, πιπέρι, MESIMERI EVOO, χυμό από λάιμ & ψιλοκομμένο μάραθο.
Αγόρασε τώρα το MESIMERI,
φτιάξε τη συνταγή και μοιράσου τη μαζί μας στα social media