Skip to content
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Recipes By Mesimeri
Μανιάτικη Τσουχτή στον ίσκιο του Μεσημεριού
Παπαρδέλες τσιγαρισμένες με βούτυρο, παραδοσιακή μυζήθρα, ελιές καλαμών, τηγανητό αυγό και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI.
ΥΛΙΚΑ:
3 κ.σ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI
1/2 Παπαρδέλες
20 γρ. βούτυρο
20 γρ. φρέσκο θυμάρι
1 αυγό
5 ελιές
50 γρ. μυζήθρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις παπαρδέλες για 7 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο με λίγο νερό.
Αφού κάψει ρίχνουμε την μυζήθρα και την αφήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Τοποθετούμε τις παπαρδέλες, το θυμάρι, και ανακατεύουμε προσθέτοντας λίγο λίγο το νερό από τις παπαρδέλες.
Σερβίρουμε σε πιάτο και επάνω βάζουμε ένα αυγό μάτι, MESIMERI EVOO και ελιές.
Αγόρασε τώρα το MESIMERI,
φτιάξε τη συνταγή και μοιράσου τη μαζί μας στα social media
Buy Now
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
WANT
10% OFF?
Subscribe to our newsletter,
and receive 10% off your first order
Email
Submit