Skip to content
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Recipes By Mesimeri
Καρπάτσιο τσιπούρας με χυμό μεσημεριού
Φρέσκια τσιπούρα καρπάτσιο με αντράκλα τουρσί, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI και λάδι κόλιανδρου, φτιαγμένο από τις σταγόνες του.
ΥΛΙΚΑ:
2 τμχ φιλέτο τσιπούρας
100 γρ αντράκλα τουρσί
Λίγος κόλιανδρος
40 γρ Ραπανάκι
120 γρ λάιμ
1 τμχ γκρέιπ φρουτ
15 γρ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το ψάρι, τον χυμό λάιμ, το αλάτι και το πιπέρι.
Σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τον κόλιανδρο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI, σκόρδο και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία στους 50 - 60 βαθμούς μέχρι να αρωματιστεί.
Βγάζουμε το φιλέτο της τσιπούρας από το ψυγείο, περιχύνουμε το μείγμα και σερβίρουμε με φρέσκο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI.
Αγόρασε τώρα το MESIMERI,
φτιάξε τη συνταγή και μοιράσου τη μαζί μας στα social media
Buy Now
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
WANT
10% OFF?
Subscribe to our newsletter,
and receive 10% off your first order
Email
Submit