Skip to content
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Recipes By Mesimeri
Φιλέτο λαβράκι με χυμό Μεσημεριού
Φιλέτο λαβράκι με σπαράγγια, baby πατάτες, baby καρότα, φρέσκα μυρωδικά και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI.
ΥΛΙΚΑ:
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI
1 φιλέτο λαβράκι
3 σπαράγγια
5 πατάτες baby
4 baby καρότα
½ μαϊντανό
Ανθός αλατιού
Πιπέρι
Για την βινεγκρέτ ούζο θα χρειαστούμε:
90 ml. MESIMERI EVOO
90 ml. ηλιέλαιο
20 γρ. σόγια σως
20 γρ. μουστάρδα Dijon
Χυμό από 1 λεμόνια
50 ml. ούζο
3 γρ. εστραγκόν
3 γρ. πρασουλίδα (spring onion)
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τα σπαράγγια, τις baby πατάτες και τα baby καρότα να βράσουν.
Κόβουμε το ψάρι μας σε φιλέτο.
Βγάζουμε τα αγκάθια, αλατοπιπερώνουμε και το τοποθετούμε σε καυτό τηγάνι με την πέτσα προς τα κάτω.
Αφού περάσουν 2 λεπτά γυρίζουμε το ψάρι και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει.
Αφού γίνει το σερβίρουμε σε πιάτο μαζί με τα λαχανικά.
Ρίχνουμε την βινεγκρέτ από ούζο και τελειώνουμε με MESIMERI EVOO.
Αγόρασε τώρα το MESIMERI,
φτιάξε τη συνταγή και μοιράσου τη μαζί μας στα social media
Buy Now
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
WANT
10% OFF?
Subscribe to our newsletter,
and receive 10% off your first order
Email
Submit