Skip to content
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Buy Now
0,00
€
0
Cart
Me
Recipes By Mesimeri
Ceviche γαρίδας με στάλες Μεσημεριού
Σεβίτσε (Ceviche) γαρίδας με σάλτσα από αβοκάντο, φρέσκα μυρωδικά, λάιμ, ψιλοκομμένο αγγούρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI.
ΥΛΙΚΑ:
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Mesimeri
1 Γαρίδα γάμπαρη Μεσσηνίας
1 αβοκάντο
½ ματσάκι κόλιανδρο
Χυμό από 1 λάιμ
Ξύσμα από 1 λάιμ
1 αγγούρι
1 Τσίλι
1 Σκόρδο
20 γρ. τζίντζερ
Άνθος αλατιού
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες.
Τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις μαρινάρουμε με τζίντζερ, ξύσμα λάιμ, χυμό λάιμ, τσίλι, κόλιανδρο και σταγόνες από MESIMERI.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.
Σε ένα δοχείο βάζουμε το αγγούρι, το αβοκάντο, χυμό λάιμ & σκόρδο.
Προσθέτουμε ακόμη αλατοπίπερο, MESIMERI EVOO και μπλεντάρουμε.
Περνάμε από σίτα να βγει ωραία και απαλή η κρέμα αβοκάντο.
Σε ένα πιάτο βάζουμε την κρέμα αβοκάντο και στο κέντρο βάζουμε τις γαρίδες.
Προσθέτουμε στάλες από MESIMERI EVOO.
Αγόρασε τώρα το MESIMERI,
φτιάξε τη συνταγή και μοιράσου τη μαζί μας στα social media
Buy Now
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Boutique.
Mesimeri
Δέντρα & Καρποί
Ο Τόπος Μας
Food for thought
Thought for food
Contact
Ελληνικά
English
Français
WANT
10% OFF?
Subscribe to our newsletter,
and receive 10% off your first order
Email
Submit